Phil Collins se i na 70. rođendan ‘nateže’ s bivšom ženom, Orianne ne želi iz vile

Legendarni bubnjar grupe Genesis, a kasnije i glazbenik veličanstvene solo karijere, u smiraj života prolazi kroz pravi ljubavni pakao.  Naime, Phil Collins na sve mile načine pokušava iz kuće izbaciti svoju treću ženu, 24 godina mlađu Orianne Cevey. U takvom, nimalo slavljeničkom ozračju, 30.siječnja je napunio  70 godina.

Phil i Orianne su se vjenčali davne 1999. godine. Na brak su stavili točku 2008. kada je Collins pristao na nagodbu od 46 milijuna dolara, što je ovaj razvod učinio najskupljim u povijesti britanske šou-biznis scene. Orianne se s djecom preselila u drugi grad, a Phil je patio za njom i tugu utapao u alkoholu.

Ona se ubrzo preudala za nekog bankara s kojim je dobila i dijete, ali se krajem 2015. sve promijenilo, kada se Phil doselio bliže njima da bi bio sa sinovima, te je ponovno planula ljubav između njih dvoje.

Prošle se godine pojavio veliki problem kada je Phil saznao da se Orianne u tajnosti udala za novog mladića u Las Vegasu. Tada je odlučio izbaciti je  iz svoje luksuzne vile. Orianne je odbila napustiti kuću i čak je promijenila i sigurnosne šifre na sistemu za alarme, pa je Phil podigao sudsku tužbu protiv nje. A onda je Orianne ucijenila Phila zaprijetivši mu iznošenjem prljavog rublja u javnost koji bi mu mogao narušiti ugled ako ne odustane od tužbe.

Posljednje vijesti koje dolaze kažu da je sud natjerao Orianne (46) i njenog novog mladog supruga (31) da napuste Collinsovu vilu. Orianne se u međuvremenu javila na društvenim mrežama i nazdravila kupnji nove kuće.

Komentiraj