PEVEX ugostio veleposlanika Ukrajine u Hrvatskoj: Humanitarni projekt “Podržimo Ukrajince” u svim prodajnim centrima

Predsjednik uprave PEVEX-a Krešimir Bubalo sa suradnicima, u okviru hvalevrijednog projekta „Podržimo Ukrajince“, ugostio je veleposlanika Ukrajine Vasilja Kiriliča i savjetnika Veleposlanstva Serhiija Horopakha  te predstavnike Biosphere Corporation Damira Perloka i  Prosa.  Povod posjete je provedba humanitarnog projekta „Podržimo Ukrajince“ u suradnji s ukrajinskom kompanijom Biosphere Corporation uz pokroviteljstvo Veleposlanstva Ukrajine u Republici Hrvatskoj i UNICEF-a.

Projekt „Podržimo Ukrajince” pokrenut je na inicijativu Biosphera Corporation, najvećeg ukrajinskog proizvođača i distributera kućanskih proizvoda i proizvoda za higijenu, a od sredine srpnja provodi se prodajnim centrima PEVEX-a u kojima se nalaze posebne police Biosphere Corporation s ukrajinskim proizvodima. Kupnjom svakog proizvoda donira se 50 lipa izravno UNICEF-u za nabavku kompleta higijenskih potrepština obiteljima u Ukrajini.

“Ponosni smo što se na našim policama nalaze proizvodi najvećeg ukrajinskog proizvođača artikala za kućanstvo i higijenu i što time imamo priliku kroz podršku ukrajinskim proizvođačima i ekonomiji podržati i ukrajinske obitelji u ovim tragičnim i izazovnim vremenima. Osim što su proizvodi našeg partnera održivi, minimiziraju štetan utjecaj na okoliš i čine svakodnevnicu jednostavnijom, imaju i plemenitu, dodanu vrijednost jer se za svaki kupljeni proizvod dio se donira za ukrajinske obitelji što nas posebno raduje “, poručeno je prilikom posjete iz uprave PEVEX-a.

Prilikom posjete najavljen je i razvoj poslovne suradnje PEVEX-a i drugih ukrajinskih kompanija.

Komentiraj