HINA/ Mario STRMOTIĆ

PETROV “Treba konačno početi raditi”

Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov u srijedu je komentirao kritike koje je danas predsjednica Kolinda Grabar Kitarović iz Kutine poslala Vladi. Petrov je predsjednicu pozvao da prijeđe s rijećči na djela.

“Nemam ništa protiv da se upozorava, jer se treba upozoravati na sve što je loše u Hrvatskoj i sve što se treba promijeniti na bolje. Ja bih samo savjetovao da predsjednica prijeđe s riječi na djela i iskoristi svoje mogućnosti koje ima. Ona ima mogućnost sazvati sjednicu vlade, jasno ih upozoriti, predati svoje inicijative, svoje zakonske prijedloge”, rekao je novinarima Petrov dodajući da bi i Vlada i predsjednica trebali dati konkretne mjere i zakonske inicijative.

“Napravite sve što je u vašoj mogućnosti da Hrvatska stvarno osjeti to. Meni je stvarno dosta predstava. Oni koriste mogućnost svog položaja da bi upozorili na anomalije, a zapravo ne koriste svoj položaj da bi te anomalije ispravili. Mislim da ne treba biti licemjeran, treba konačno početi raditi”, zaključio je Petrov.

Komentiraj