Patrik Macek/PIXSELL

PETROV “Situacija nije dobra, svaki dan izlaze novi detalji”

Potpredsjednik Vlade i čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov u srijedu je u Dnevniku Nove TV komentirao aktualni slučaj Ina-Mol te ulogu Tomislava Karamarka u aferi. “Situacija nije dobra, svaki dan izlaze novi detalji”, rekao je Petrov.

Na pitanje da li će Most stati na stranu Karamarka, Petrov kaže kako će na vrijeme dati svoju odluku. ” Treba čekati da se vidi kako će se razviti situacija”, ističe.

Naglasio je kako na sastanku užeg kabineta nije bilo riječi o Ini i molu, a kada su izašli s informacijom o mogućem sukobu interesa kod Karamarka, nisu željeli u nepovoljan položaj dovesti ničiju obitelj već su, kaže, željeli zaštititi nacionalne interese. “Interes države je iznad svega. Javno sam izrekao ime i prezime jer su takve stvari nedopustive”, rekao je Petrov.

Naglasio je kako Vlada može biti stabilna i bez njega i Karamarka. “‘Ne vidim razloga da rušimo Vladu. Ali svaka osoba treba štititi interese države”, poručuje.

Predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću preporučio je da ne lobira jer ‘nije popularan u Mostu’, zaključio je Petrov za Novu TV.

Komentiraj