Petrov opet predsjednik Mosta, Marin Miletić potpredsjednik

Božo Petrov novi je stari predsjednik Mosta, potpredsjednici su Marin Miletić i Nikola Grmoja, dok je politički tajnik Ante Kujundžić, odlučili su tako članovi stranke u nedjelju na unutarstranački izborima.

Petrov je dobio povjerenje čak 89,96 posto članova za novi mandat u srazu sa svojim protukandidatom Brunom Petrušićem, objavio je Most na facebooku.

Članovi stranke mlađi od 35 godina birali su tajnika za mlade koji ulazi u Predsjedništvo stranke, a na tu je poziciju izabran Filip Fišić.

Mostovci su elektroničkim putem birali danas novo vodstvo, članove Predsjedništva, Glavnog odbora, Nadzornog odbora i tajnika za mlade, a službeno predstavljanje najavljeno je za sutra.

“Danas je Most izabrao. Petrov je uvjerljivi pobjednik, a i Ante Kujundžić koji je imao protukandidata Josipa Biočića, uvjerljivo je došao na funkciju političkog tajnika. Vjerujem da ćemo s novom energijom, s obzirom da je puno novih ljudi ušlo u Predsjedništvu i Glavni odbor, doći u poziciju da preuzmemo odgovornost za Hrvatsku. Iskustvo imamo, a Most je tek sada spreman provesti promjene”, prokometirao je novi potpredsjednik stranke Nikola Grmoja Hini rezultate unutarstranačkih izbora.

Komentiraj