Patrik Macek/PIXSELL

Petrov: MOST je brend, a HDZ i SDP su pokazali svoje pravo lice

Čelnik Mosta Božo Petrov u Sinju je odgovarao na upite novinara. Demantirao je ikakav tajni sastanak u Zadvarju.

“Mi radimo od samog početka, ako radite ljudi će to prepoznati. Ljudima nema kampanja. Što se tiče Oreškovića i Mosta, tu će Orešković donijeti odluku. Ovo nije početak kampanje. Mi smo stvari prepustili Oreškoviću. Što se tiče Mosta, svi znaju što je Most. Orešković zna da su vrata u Mostu otvorena za sve ljude koji imaju dobre ciljeve. Ja uopće ne znam hoće li se Orešković baviti politikom, to morate pitati njega. Kad on donese odluku, onda ćemo razgovarati”, rekao je Orešković na upit novinara hoće li Orešković postati dio Mosta.

Ja sam vidio te naslove i ono što mogu reći SDP-ovcima jest da, ako oni vide problem u svojim redovima, bilo bi korektno da oni sami riješe taj problem da budu hrabri, a ne da koriste nekoga drugoga kao alibi za vlastiti problem”, odgovorio je Petrov na pitanje je li mu cilj maknuti Milanovića iz SDP-a.

“Nakon izborne noći da za nas ni Karamarko ni Milanović ne mogu biti premijeri, ne vidim zašto bi mijenjali mišljenje”, rekao je Petrov.

Petrov ne vidi način kako će se razgovarati s SDP-om i HDZ-om nakon izbora.

“I jedni i drugi su pokazali svoje pravo lice, a na takav način s tim ljudima mi ne možemo surađivati”, rekao je Petrov.

Petrov je demantirao da je na Zadvarju bio tajni sastanak.

“Nije bio tajan, bio je samo skriven od očiju javnosti. Koliko je bio tajan govori podatak da su nas novinari slikali. Tu je bio sastanak gdje smo poslušali probleme područja oko Omiša, a nakon toga je bio sastanak o kampanji”, rekao je Petrov.

Petrov je još jednom upitan o kontroverznom Robertu Pauletiću.

“Ako smatrate da je on problem, volio bih da postavite tu ljestvicu na taj način, pa da vidimo tko će sve od saborskih zastupnika i političara ostati uopće na političkoj sceni”, rekao je.

Što se tiče mogućih novih lica u Mostu, Petrov ih ne očekuje.

“Ne vjerujem da će biti nekih velikih transfera. Mi na takav način nećemo funkcionirati i nismo funkcionirali. Mi smo se u Mostu pokazali kao tim i tako ćemo funkcionirati”, rekao je Petrov dodavši da je Most danas brend.

Komentiraj