Dusko Jaramaz/PIXSELL

PETROV “Ili će u utorak biti poznat mandatar ili ćemo ići na nove izbore”

Čelnik MOST-a nezavisnih lista Božo Petrov najavio je u četvrtak kako će se sutra održati sastanak ‘s onom prvom stranom koja je pristala’, a navečer će se održati i sastanak za definiranje mandatara i za sve druge pozicije, uključujući i Sabor, prenosi N1 televizija.

“Dopustili smo da nas se šamara, barem pet puta smo okrenuli obraz. Od toga više ništa neće biti, nećemo dopustiti odugovlačenja kao što ga nismo dopustili ni nakon hotela Esplanade”, rekao je Petrov dodajući kako rokova vbiše nema.

“Nadam se da su i jedna i druga strana stvarno iskreno mislili što su govorili, a to ćemo vidjeti već sutra. Postoje jasni rokovi”, poručuje. Sastanak s Domoljubnom koalicijom počinje sutra u podne, ističe Petrov, a SDP je pozvan da se priključi sastanku za najvažnije ključne ciljeve za iduće četiri godine.

“Samo one stranke koje uđu u izvršnu vlast mogu definirati te pozicije. Sasvim je jasno kako se treba definirati tripartitna vlada. Šamaranja više neće biti, odugovlačenja neće biti. Ili će u utorak biti poznat mandatar ili ćemo ići na nove izbore”, zaključio je Petrov.

Komentiraj