Nakon što su mu na glavu bacili teglu s cvijećem i još ga izudarali rukama i nogama, u Petrinji su dvojica mladića 45-godišnjaku iz džepa hlača, dok je teško ozlijeđen ležao na podu, ukrali novčanik i mobitel.

Sisačko-moslovačka policija izvijestila je u srijedu kako je uhitila 25-godišnjaka i 26-godišnjaka koji su se u prošlu subotu verbalno i fizički sukobili s 45-godišnjakom, kojemu su u jednom trenutku na glavu bacili teglu s cvijećem.

Potom su ga na podu izudarali rukama i nogama te ga teško ozlijedili, a dok je ležao na podu 26-godišnjak mu je iz džepa hlača ukrao novčanik i mobitel. Mobitel je dao 25-godišnjaku, a ukradenim novcem je kupio motocikl.

Protiv 25-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede, dok je 26-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog teške krađe predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.

Ta je policijska uprava izvijestila i kako su trojica mladića (19, 20 i 26 godina) u ponedjeljak u Letovaniću napali i lakše ozlijedili 34-godišnjaka te mu, dok je ležao na tlu, pretražili džepove i iz novčanika ukrali novac.

Policija je svu trojicu pritvorila i kazneno prijavila.

Komentiraj