PETRINA “Priča s ‘najpoznatijeg brda u RH’ služi samo da među Hrvate baci ‘kost razdora'”

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nezavisni saborski zastupnik Stipe Petrina u nedjelju je za N1 rekao kako predsjednica Kolinda grabar Kitarović ne može tražiti izvanrednu sjednicu Vlade, a u isto vrijeme podržavati i braniti ‘pravog gospodara HNS-a’.

“Ti ljudi moraju otići da bi hrvatski nogomet bio ono što je svugdje u normalnim i civiliziranim zemljama – igra i sportsko nadmetanje”, rekao je Petrina.

Na Faceboooku se osvrnuo na tekst Hrvoja Bajle, koji naglašava kako su HNS i policija znali da će do nereda u St. Etienneu doći. “Na kraju se postavlja pitanje što je cijelo vrijeme radilo osiguranje na stadionu, kao i policija koja planirane nerede nije spriječila…”, napisao je Bajlo.

Osvrnuo se i na reakciju predsjednice, koja je huligane nazvala ‘orjunašima’. “Isti taj termin vrlo često u svojim sumanutim medijskim istupima koriste i Mamić i Bujanec, pa se društvenim mrežama provukla teza kako upravo Bujanec objavljuje statuse predsjednice države”. Začudio se što predsjednica u svom obraćanju nije spomenula ‘huligane u skupim odijelima i svoje prijatelje koji su u konačnici jedan od glavnih uzročnika sramotnih scena kojima je osramoćena cijela država’.

“Priča s ‘najpoznatijeg brda u RH’ služi samo da među Hrvate baci ‘kost razdora’ očito po nalogu Trilaterale”, napisao je Petrina na Facebooku.

Komentiraj