Petković ponosan na suigrače, Bašić istaknuo karakter i borbenost momčadi

Nogometaši Dinama i Hajduka u petak su podijelili bodove u prvoj utakmici 16. kola. Na Maksimiru je bilo 1:1. Dinamo je poveo autogolom Ismajlija, a gosti su izjenačili pogotkom Caktaša s bijele točke, što je bio jedini udarac Splićana u okvir vrata na cijelom dvoboju.

Očekivano, ‘Modri’ nogometaši nisu bili zadovoljni bodom, dok Splićani ističu svoju borbenost tijekom cijele utakmice.

“Zadovoljni smo sa svime, samo ne rezultatom. Mogu biti ponosan na suigrače, da je realizacija bila bolja, mogao bih reći da smo odigrali fenomenalno. Nisu nam kreirali polupriliku, došli su do gola iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca i odnijeli su taj bod. Moramo prihvatiti taj bod i krenuti dalje”, kazao je napadač Dinama Bruno Petković nakon susreta.

Slično je razmišljao i mislav Oršić, koji je naglasio da je Dinamo pokazao odličnu igru, posebno u prvom poluvremenu. “Znali smo kako će igrati, dobro smo se pripremili, ali zakazali smo u završnici, ali dobro – što je, tu je”, poručio je.

Branič Hajduka Josip Bašić bio je zadovoljan bodom i rekao da je njegova momčad odradila pravu utakmicu. “Borili smo se od prve do zadnje minute, pokazali smo karakter nakon gola i vratili se u utakmicu”, kazao je novinarima Bašić i dodao da su se na poluvremenu dogovorili da će u drugom dijelu ići još čvršće.

Veznjak ‘Bilih’ Anthony Kalik kazao je: “Teška utakmica, zadovoljni smo s bodom, znali smo da će Dinamo izaći na teren kao što je izašao. Kad smo smirlil igru, u drugom poluvremenu imali smo bolju strukturu i to se vidjelo na terenu”.

Komentiraj