Marko Prpic/PIXSELL

PETEV “Svi koji zaigraju protiv Lyona moraju ginuti za Dinamo”

Nogometaši Dinama u utorak na Maksimiru dočekuju Lyon, u sklopu petog kola Lige prvaka. Dinamo je posljednji na ljestvici sa pet poraza i gol-razlikom 0:12.

Sutrašnju utakmicu najavili su trener Dinama Ivajlo Petev i Marko Šitum. Petev je kazao kako će u sutrašnju utakmicu ući s drugačijom psihologijom. “Svjesni smo što nas očekuje sutra, moramo biti disciplinirani, ispuniti sve zadatke u igri i naravno što je najvažnije na terenu izgledati kao momčad. Želimo odigrati dobru utakmicu, to nam je sada najbitnije”, rekao je bugarski trener na konferenciji za novinare.

Dinamo će sutra istrčati bez napadača Hilala Soudanija, koji još uvijek nije spreman. Pravo nastupa nemaju Petar Stojanović koji je protiv Seville dobio crveni karton, te ozlijeđeni Domagoj Antolić, Marko Lešković i Goncalo.

“Svi koji zaigraju protiv Lyona moraju ginuti za Dinamo. Vjerujem da će već sutra biti reakcije kod mojih igrača”, zaključio je Dinamov trener.

“Mi u toj utakmici imamo nešto za reći, nećemo se olako predati, imamo već određeno iskustvo iza sebe”, kaže Šitum i dodaje da imaju veliku želju demonstrirati da nisu samo promatrači u ligi prvaka.

“Treba zaboraviti što je bilo jučer, okrenuti se budućnosti. Analizirali smo sve greške, vjerujemo da ih nećemo ponoviti, spremni smo za novo dokazivanje”, zaključio je-

Komentiraj