PETERNEL NAPAO RASPUDIĆA: “Imaš spiku , ali nisi čovjek! Prebacilo te!”

Drugi na listi Domovinskog pokreta Miroslava Škore u 1. izbornoj jedinici, Igor Peternel, reagirao je u srijedu na nezavisnog kandidata na listi Mosta Ninu Raspudića koji ga je jučer spomenuo u emisiji Otvoreno na HTV-u.

Raspudić je Peternela prozvao zato što je bio član SDP-a. Raspudića je napao da mu je “ljevičarska karirana košulja godinama bila zaštitni znak” te da medijsku batinu nikada nije osjetio. “Imaš spiku, ali nisi čovjek! Sram te bilo!”, poručio je Peternel.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Taj kojega si večeras ničim izazvan (mi se mostom ne bavimo) osim paničnim strahom za uspjeh svoje žene, u Otvorenom prozvao da je bio član SDPa, upravo taj ti je prijateljski pomagao promovirati knjigu po Hrvatskoj. Baš mene nepodobnoga si zvao, a ne svoje sadašnje stranačke kolege! Zanimljivo! Tada ti pogrešna epizoda iz moje ne baš bliske prošlosti nije ni najmanje smetala! Organizirao sam ti između ostalog i promociju u Novskoj ! I predavanje u Okrugljaku! Hvalio si me na tim prezentacijama toliko da mi je čak neugodno bilo! Isticao moju višegodišnju predanost promociji antitotalitarnosti i zalaganje za bolje društvo! Nudio mi kasnije na pregovorima da budem s tobom na listi! Sada odjednom promjena! Mene kojeg nema u studiju napadaš, a zanimljivo je kako u predstavnika HDZ-a Ivu Lučića gledaš poput pitome ptičice i niti jednom s njim ne uđeš u polemiku!

E moj Raspudiću, možeš ljevičarsku kariranu košulju koja ti je godinama bila zaštitni znak kako bi se dodvorio mainstreamu, onom mainstreamu kojeg si prozivao, a istodobno očajnički želio da te prihvati, možeš zamijeniti za crno odijelo i sivu kravatu, ali ne možeš promijeniti činjenicu si jedini Tzv. konzervativac koji je preživio sve promjene na javnoj televiziji pa čak i teror Radmana! Ti si bez problema savjesti nastupao na javnoj televiziji dok sam se ja borio da Karolina Vidović Krišto ne dobije otkaz! Konzervativac koji je prihvatljiv RTL-u i Weekend medija festivalu, lijevo -liberalnim oazama šunda! Prihvatljiv si zato što se nikada poput Hasanbegovića, Željke Markić, Bartulice pa čak i mene nisi za ništa konkretno javno izložio. Nikada medijsku batinu nisi osjetio! Uvijek u zavjetrini filozofske salonske rasprave! I naravno uz honorar!

U kampanji se najbolje vidi WHO is WHO in the ZOO! I pogotovo tko je kakav čovjek!

Imaš spiku , ali nisi čovjek!

Sram te bilo!

Želim ti uspjeh i sreću na izborima! Trebat će ti jer vidim da si nažalost zbog toga spreman izgubiti dostojanstvo i gospodstvo!

Prebacilo te Nino!

P.S. Ovo nije poziv medijima za sučeljavanje! S gospodinom vise nemam o čemu razgovarati!”, napisao je.

Taj kojega si večeras ničim izazvan (mi se mostom ne bavimo) osim paničnim strahom za uspjeh svoje žene, u Otvorenom…

Posted by Igor Peternel on Tuesday, June 16, 2020

Komentiraj