Petar Pripuz podnio kaznenu prijavu protiv Miroslava Kutle i “nekih novinara”

Poduzetnik Petar Pripuz priopćio je u srijedu kako je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznenu prijavu protiv Miroslava Kutle zbog izjava izrečenih u utorak na N1 televiziji.

N1 je prenio Pripuzov odgovor na njihovo pitanje: “Obavještavam vas da sam u pogledu tematike koja vas zanima protiv bjegunca pred hrvatskim pravosuđem Miroslava Kutle nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela lažnog prijavljivanja kaznenog djela iz čl. 304., st. 3. KZ-a te kaznenog djela iznude za nepostojeći dug iz čl. 243. KZ-a.

Isto tako sam protiv nekih novinara podnio privatnu tužbu kaznenog djela klevete iz čl.149.,st .1. i 2. KZ-a pred nadležnim Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu.

Zbog činjenice nadležnog sudskog postupanja kao i tajnosti izvida kaznenog djela o sadržaju navedenih pravnih radnji u ovom trenutku ne želim ništa više izjavljivati”, stoji u odgovoru Petra Pripuza televiziji N1.

Kutle o obitelji Pripuz: “Sve velike Bandićeve afere njihovi su interesi. Prisutni su u politici, obavještajnoj zajednici, policiji, pravosuđu, medijima”

Komentiraj