PERUŠKO “Radnicima Agrokora božićnica od 1500 kuna”

Goran Stanzl/PIXSELL

Izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško u ponedjeljak je na konferenciji za novinare izjavio kako će radnici Agrokora dobiti božićnice od 1500 kuna.

“Dobit će i darove za djecu koji će se isplatiti prije Svetog Nikole. U to je Agrokor ukupno uložio preko 35 milijuna kuna. Mi smo na taj način poslali signal da smo kao kompanija zahvalni za sve što su naši zaposlenici učinili tijekom izvanredne uprave, kao i u vrijeme implementacije same nagodbe. Radit ćemo na kvaliteti naših zaposlenih i kvaliteti našeg korporativnog upravljanja. Zahvaljujem se sindikatima i zaposlenicima na pomoći”, izjavio je Peruško.

Irena Weber je rekla kako je dogovor o povećanju božićnice još jedan korak prema poboljšanju okruženja u grupi Agrokor. “Nastavljamo na povećanju plaća, osobito zaposlenicima s najnižim plaćama, smatramo da je to bitno za poboljšanja kvalitete poslovanja u cijeloj grupi”, kazala je i dodala da je povećan broj ugovora na neodređeno vrijeme.

“U Konzumu je ove godine zaposleno preko 1300 ljudi. S unapređenjima uvjeta rada nastavljamo i u budućnosti i pokazujemo da nam je zadovoljstvo naših zaposlenika najvažnije”, naglasila je i dodala da je cilj da Agrokor i njegove kompanije budu najveći i najveći poslodavac ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj regiji.

Komentiraj