Davor Puklavec/PIXSELL

PERO ĆORIĆ “Otac me učio da se kuća nikad ne gradi na Mostu”

Pero Ćorić iz HSP AS na Općem saboru HDZ-a u subotu kritizirao je članove Mosta nezavisnih lista, poručivši u svom govoru kako ga je ‘otac učio da se kuća nikada ne gradi na Mostu’.

Ćorić je kazao i kako predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ima njegovu punu podršku. “Nas građani nisu izabrali jer smo ljepši, nego zato što smo sposobniji. Mi možemo i početi i završiti demografsku i demokratsku obnovu Republike Hrvatske”, rekao je.

Poručio je da bi ponovnim dolaskom lijevice na vlast doživjeli ‘hrvatsku zimu’. “Odlazit će nam mladi u Irsku i za četiri se godine nećemo imati kome obratiti, a pogotovo se nećemo imati s kim uhvatiti u koštac. Ne zaustavi li ova Vlada taj loš trend, zaista ćemo doživjeti hrvatsku zimu. Svi, počevši od gospode iz Mosta, snosit će takvu odgovornost”, objasnio je.

U govoru je rekao i kako su svi njegovi preci bili ‘čobani, hajduci i šverceri duhanom’, te kako su sva njegova djeca visoko obrazovana. “Ne smijemo se sramiti svoga podrijetla. Otac me učio da se kuća nikad ne gradi na Mostu. Bog i Hrvati”, zaključio je Ćorić. Sve je prisutne uoči svog govora pozdravio sa ‘Hvaljen Isus i Marija’, za što je dobio gromoglasan pljesak.

Komentiraj