Patrik Macek/PIXSELL

PERO ĆORIĆ “Ostajemo u Domoljubnoj koaliciji, sa HDZ-om ili bez njega”

Glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić u nedjelju je za Dnevnik HRT-a najavio kako će oni ostati u Domoljubnoj koaliciji, sa HDZ-om ili bez njega, jer kaže da je on autor imena koalicije.

Najavljuje i kako će prekinuti suradnju sa HDZ-om ukoliko oni ne odgovore pozitivno na njihova očekivanja u sljedeća dva dana. “Razlika između Andreja Plenkovića, Davora Stiera i moje malenkosti je u tome da su oni došli na jučerašnji razgovor s crvenih tepiha iz Bruxellesa s gotovo 30.000 eura prihoda, a Pero Ćorić je došao iz grada koji umire. To je Ilok. Pero Ćorić je prošao kroz grad koji umire, a to je Vukovar”, kaže Ćorić za HRT.

Dodaje da će pričekati odluku HDZ-a, a potom odlučiti što je najbolje za hrvatske građane. “Ako se HDZ odlučio za nastavak unutarstranačkih borbi i kako degradirati koalicijske partnere, mi im želimo sretan put i u tome nećemo sudjelovati. Ponuda za koju sam čuo da su dali HSLS-u – da dobiju dva prolazna mandata za četiri izborne jedinice za nas je apsolutno neprihvatljiva”, poručuje Ćorić.

Komentiraj