Jurica Galoic/PIXSELL

PERNAR U OTVORENOM ‘Nisam kriv što vi nemate 167 tisuća fanova na Facebooku i što se djeca ne žele slikati s vama’

Ivan Pernar sinoć je dobio priliku govoriti u emisiji Otvoreno na HRT-u nakon što je u više navrata govorio kako mediji imaju nepravedan tretman prema njemu.

Pernar je u jednom trenutku tipkao po svom mobitelu, a nije reagirao ni na zamolbu voditelja Mislava Togonala da ugasi mobitel jer smeta mikrofonu niti na kritiku kako to nije pristojno.

Na pitanje je li legalno posjećivati djecu u školama i slikati se s njima, Pernar je rekao kako nitko ne vidi ništa sporno u tome što predsjednica posjećuje vrtićku djecu i dijeli im svoje slike i srpske čokoladice. Na pitanje jesu li njegovi postupci legitimni ili ne, Pernar je rekao kako je to sugestivno pitanje.

“Djeca imaju prvo na slobodu. Vi smatrate da moraju biti zatvoreni u nekoj ustanovi šest sati. Postavili ste pitanje koje nema veze s temom”, rekao je Pernar obraćajući se uredniku Togonalu.

“Nisam kriv što vi nemate 167 tisuća fanova na Facebooku, što se djeca ne žele slikati s vama i što nemate nikakvu političku težinu. Nisam lutak koji će sudjelovati u vašoj predstavi”, dodao je.

U emisiji o kojoj se pričalo o izborima u Zagrebu mogla se čuti još jedna nesvakidašnja stvar.

“Milan Bandić mnogima je trn u oku jer je 16 godina zagrebački gradonačelnik i mnogi bi rado sjeli u njegovu fontanu. Fotelju!”, ispravila se brzo Jelena Pavičić Vukičević, predsjednica GO Bandić Milan 365.

Ivan Pernar rekao je da Bandiću montiraju i podmeću sitne stvari, a ključni problem je kriminal koji je napravljen na pročistaču otpadnih voda, koji je koštao 278 milijuna eura.

“Na tom jednom projektu ukraden je jedan cijeli proračun. Kada imate takav makrokriminal, vi niste u stanju voditi grad u ispravnom smjeru”, rekao je Pernar.

Kasnije je dodao da je jedna od ključnih stavki njegova programa “prisilna naplata ovrha za Zagrebački holding, koju provodi mason Marijan Hanžeković”.

Komentiraj