Facebook

PERNAR SREDNJOŠKOLCIMA ‘Da sam ja član HDZ-a, da su mediji u mojoj službi, da je policija podređena meni, tada bi vi sa mnom ušli u Sabor’

Ivan Pernar ispred Sabora je doveo dvadesetak srednjoškolaca i odlučio održati presicu koju je uživo prenosio preko Facebooka.

“Obrazovni sustav ne govori ništa o iseljavanju mladih, kao da to nije bitno. Kad bi se ukazalo na taj problem, onda bi se tražili odgovore. No, sustav ne traži odgovore jer ne zna odgovore. Postoji urota od strane HDZ-a i SDP-a u dogovoru sa stranim bankama, oni mrcvare zemlju.

Iz Slavonije cijeli razredi nestaju, profesori će ostati bez posla”, rekao je Pernar među ostalim.

“Da sam ja član HDZ-a, da su mediji u mojoj službi, da je policija podređena meni, tada bi vi sa mnom ušli u Sabor. Ali pošto sam opozicija tom korumpiranom Saboru, onda mi ne daju da uđem s vama. Oni misle ako me ne puste, da se poruka neće čuti”, rekao je Pernar. Na videu govore i učenici koji redom podržavaju Pernara.

“Da sam ja Bandić i da uđem u školu, oni bi puzali pred mnom”, rekao je Pernar.

“Mi ne prosvjedujemo, mi samo izražavamo mišljenje. Ali njima to smeta jer se ne slažemo s partijom”, rekao je Pernar učenicima.

Govoreći o svemu i svačemu, Pernar je govorio i o teoriji evolucije. “Kako je nastao kit? Vas uče da je neka krava ušla u vodu i dobila neki sonar. Gdje su ti fosili, trebalo bi ih mnogo biti, ali njih naravno nema”, rekao je Pernar koji tvrdi da je teorija evolucije model koji se uči jer je kompaktibilan političkim uvjerenjima.

“Izabranom zastupniku se zabranjuje da s prijateljima, fanovima i kolegama, uđe u zgradu. Da je ovdje došao Karamarko prije malo više od pola godine, ne da bi ga pustili unutra s mladeži HDZ-a. Puzali bi pred njim”, govorio je Pernar dok su iza njega bili redari.

“Ova četiri zaposlenika MUP-a nas ne puštaju u Sabor. Ali ja sam rekao da ćemo biti ovdje, emisija Nedjeljom bez Ace ide live. Ja ću se s vama smrzavati, ja sam jedan od vas, a ne jedan od njih”, rekao je Pernar pokazavši na redare ispred vrata.

“U Sabor ne možeš doći raditi jer nisi u HDZ-u”, rekao je Pernar i zaradio pljesak.

Komentiraj