PERNAR PRKOSI POLICIJI “Nema šanse da se odazovem pozivu, tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku?”

Hina/ Dario GRZELJ

Ne prestaje se stišavati bura u Živom zidu nakon izbora na kojima su, u koaliciji Jedina opcija, osvojili osam mandata. Ivan Pernar u Sabor je ušao preko preferencijalnih glasova.

Još u izbornoj noći članovi Živog zida napali su vodstvo stranke – Ivana Vilibora Sinčića, Vladimiru Palfi i Ivana Pernara, koji je jučer preko društvenih mreža otkrio ‘pravi razlog’ svih napada. Po njegovim riječima, to je odbijanje sudjelovanja u vlasti s HDZ-om. Također, jučer je trebao gostovati u HRT-ovoj emisiji ‘Otvoreno’, ali je poziv s Prisavlja odbio navodeći kako ne želi sudjelovati u ‘farsi’.

U četvrtak je, pak, na Facebooku objavio policijski poziv na obavijsni razgovor te poručio kako se nema namjeru odazvati. “Prijete mi iz policije prisilnim dovođenjem jer se nisam odazvalo na razgovor Sanji Jugec Peer, gospođo Peer, tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku prisilnim dovođenjem. Nema šanse da ću vam se odazvati jer su optužbe protiv mene lažne i nemam vremena za gubljenje”, napisao je novopečeni saborski zastupnik Pernar.

Komentiraj