PERNAR POSTAVIO ULTIMATUM PALFI: “Rekla mi je da izađem iz njene kuće”

Ivan Pernar kasno navečer u srijedu na Facebooku je opisao razgovor koji je vodio s Ivanom Sinčićem i Vladimirom Palfi. Njegovu bavu u nastavku Vam prenosimo u cijelosti:

“Upravo sam razgovarao s Vladimirom Palfi i Ivanom Sinčićem, rekao sam joj da je nakon sve štete koju je napravila ostavka u Glavnom odboru stranke jedini moralni čin koji u ovom trenutku može učiniti.

Rekao sam joj da ima vremena do sutra u 10 sati i da u 11 sati sutra ujutro u Saboru radimo presicu za novinare, ovisno o njenoj odluci zavisi hoćemo li kolega Bunjac i ja ostati u Živom zidu.

Vladimira mi je na to rekla da izvolim izaći iz njene kuće, a Sinčić da su javnost i članovi uz nju. Nažalost, taj čovjek i dalje živi odvojen od stvarnosti. Kao što sam i ranije rekao, sudbina Živog zida u rukama je samo jedne osobe koja i dalje ne vidi ono što vidi ostatak države i uporno ju u svemu podržava bez obzira na sve.

Nažalost, bojim se da su svi naši napori uzaludni i da će ju Sinčić braniti do samog kraja bez obzira na sudbinu stranke”; napisao je.

Upravo sam razgovarao s Vladimirom Palfi i Ivanom Sinčićem, rekao sam joj da je nakon sve štete koju je napravila…

Posted by Ivan Pernar on Wednesday, June 5, 2019

Pernar se u četvrtak ujutro ponovno oglasio na Facebooku. “Između raskola i raspada stranke s jedne strane i izlaska njegove žene iz Glavnog odbora, Sinčić će odabrati raskol i raspad stranke, daj Bože da ne bude tako, ali pribojavam se da će napraviti upravo takav izbor”, napisao je Pernar.

Između raskola i raspada stranke s jedne strane i izlaska njegove žene iz Glavnog odbora, Sinčić će odabrati raskol i…

Posted by Ivan Pernar on Wednesday, June 5, 2019

Komentiraj