Od završetka parlamentarnih izbora u centar medijske pažnje stigao je Živi zid, koji je u koaliciji Jedina opcija osvojio osam mandata. Još u izornoj noći članovi Živog zida napali su Ivana Vilibora Sinčića, Vladimiru Palfi i Ivana Pernara, a Pernar je u srijedu otkrio ‘pravi razlog’ napada – odbijanje sudjelovanja u vlasti s HDZ-om.

Njegovu Vam objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi prijatelji, vjerojatno vas zanima što se događa, pa ću vam odgovoriti na to pitanje. Dobili smo poziv da participiramo u vlasti, s HDZ-om. Mi smo taj poziv odbili, nagrada za našu nesuradnju je sve ovo što čitate po medijima. Da smo kojim slučajem pristali sudjelovati u vladi, svega ovog ne bi bilo. Radi se o ozbiljnim stvarima, mandatima u Saboru. Žao mi je što dio ljudi to ne shvaća, ali će shvatiti kada se Sabor konstituira i kad čuju što imam za reći.

Što se tiče niskih udaraca, danas su Goran Aleksić na Z1 pitali, zašto je u koaliciji s čovjekom koji mrzi žene, aludirajući na mene. Dragi prijatelji, ovo je tek početak, napadi će biti zvjerski i s vremenom će ih biti sve više. Zapitajte se zašto”, napisao je Pernar na Facebooku.

Komentiraj