Ivan Pernar, skorašnji saborski zastupnik Živog zida, danas se putem svojeg Facebook profila osvrnuo na kolegicu iz stranke Vladimiru Palfi.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Vladimira Palfi je moja kolegica i najodaniji suradnik koji mi nikada nije okrenuo leđa i u kojeg sam se uvijek mogao pouzdati, sjećam se trenutaka kada bi bila oštra prema meni, budući da sam imao prijateljski odnos prema njoj to me jako pogađalo i svaki put kada bi ju pitao što hoće od mene, rekla bi – “odrasti”.

Drugim riječima, shvati da je politika posao u koji ne smiješ unositi emocije, gdje treba razmišljati hladne glave i djelovati kirurški precizno. Od nje sam puno naučio i u zabludi su oni koji ju opisuju samo kao “Sinčićevu ženu” jer je ona puno toga osim Sinčićeve žene.

Mjesto joj je u Saboru bez obzira na odnos sa Sinčićem i njena odluka da se povuče pod pritiskom okoline je štetna za otpor jer ona predstavlja oštricu otpora, a ne “nježniju polovicu”.

Falit će mi jer zna udariti na neprijatelja na način na koji se ja ne usudim, udara direktno i na najprizemnijoj razini za razliku od mene koji znam priču “zamaskirati” i pokušavam ne udarati osobno.

Često govorim slikovito kako bi ljude indirektno naveo na zaključak, a ona saspe sve u lice.

Ima tu “seljačku crtu” koju ja nemam, a koja bi bila eksploziv u duetu sa mnom”, napisao je Pernar.

Komentiraj