Pernar kazneno prijavio Nikicu Gabrića zbog sumnje u trgovanje utjecajem

Ivan Pernar podnio je kaznenu prijavu protiv Nikice Gabrića zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Trgovine utjecajem” iz članka 295 Kaznenog zakona.

” Stvari su jasne, mason je i Gabrić, mason je i Jelenić, te dvije ličnosti su evidentno u sukobu.  Suština cijele priče je u tome da Jelenić nije htio plesati kako drugi kažu i odmah su ga maknuli. Danas kada sam došao kod njega u DORH rekao mi je da već 10 dana vidi u kojem će smjeru to sve otići, da je naslućivao što se događa te da misli da je ovaj slučaj samo povod, a ne uzrok za njegovu smjenu. Jeleniću sam rekao da ako ne da ostavku da će doći do rasprave o njegovoj smjeni u Saboru i da će u toj raspravi nužno pokrenuti pitanje masonerije, tajnih društava. Rekao sam mu da razotkrije svu tu “škadru”, da se ne dogodi da on ode a da oni ostanu neraskriveni”, rekao je Ivan Pernar za Nacional.hr.

“Jelenića se miče jer nije htio plesati kako masonerija svira, Gabrić nije običan građanin, on vodi masonsku ložu i ima veliku moć i utjecaj na ljude. Protiv sam toga da Jelenić ode jer ako on ode ova će priča sa masonerijom brzo završiti, ako on ostane tu će se nova imena pojavljivati i ovo klupko će se do kraja raspetljavati.  Postavlja se pitanje što s ostalim ljudima u loži, hoće li i oni otići, uglavnom, on može još neke ljude povući sa sobom. Da je razlog za smjenu samo činjenica da je on mason ja bi odmah glasao za njegovu smjenu, ali u konačnici ovdje se radi o tome da je on odbio služiti masoneriji, to je sukus cijelog sukoba  i tako to Jelenić objašnjava, naglasio je Pernar.

Što je sve Pernar rekao za Nacional.hr možete pogledati i na našoj Facebook stranici.

Komentiraj