PERIŠIĆ O RAKITIĆU: “Zašto ne bi igrao dalje za reprezentaciju? To ste krivi vi novinari”

Hrvatski reprezentativac Ivan perišić u četvrtak je na konferenciji za novinare najavio sutrašnju prijateljsku utakmicu protiv Omiša, koji slavi 100. rođendan.

Perišić je kazao kako mu puno znači atmosfera. “Svi znaju da sam tu počeo igrati nogomet, svi najbolji prijatelji su mi iz Omiša, jedva čekam. Samo da teren bude kako treba, znamo svi da je padala košta ovih dana. Nadam se da će biti sve uspješno”, rekao je Perišić.

Naglasio je i kako reprezentacija jedva čeka igati u Splitu. “Mi igrači među sobom stalno pričamo o tome. Želimo igrati po cijeloj Hrvatskoj, svi znamo što ljudima znači potpis i slika s nogometašima, tako je bilo i nama. Mi smo otvoreni za igranje u Splitu, samo još da se dogovori tko se mora”, poručio je.

Pred ‘Vatrenima’ je sljedeće subote ogled s Walesom, a Perišić kaže kako u današnjem nogometu nema lakog protivnika. “Znamo dobro tko igra u Walesu. Vidjelo smo protiv Azerbajdžana kako to izgleda kad se upadne u probleme. Analizirat ćemo ih dobro, imamo deset dana, bit ćemo spremni”, istaknuo je.

“Ovo je prvi put da smo otišli do kraja na velikom turniru. Sezona je imala puno uspona i padova kod svih nas. Nije bilo lagano. Najvažnije je da je sve prošlo bez ozljeda. Podigao sam malo fomu u zadnja dva-tri mjeseca, dobro se trenira, takav je ritam. Prilagodiš se ili te pojedu.”, objasnio je Perišić.

Novinare je zanimalo i kakva je situacija s Ivanom Rakitićem. Naime, neki hrvatski mediji danas su objavili kako Rakitić razmišlja o odlasku iz reprezentacije. “Zašto ne bi igrao dalje za reprezentaciju? To ste krivi vi novinari”, kratak je bio Perišić.

Komentiraj