Perez će s Ronaldom razgovarati nakon Kupa Konfederacija

EPA/Daniel Perez

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez još uvijek nije razgovarao s Cristianom Ronaldom oko njegove budućnosti u ‘kraljevskom klubu’, ali kaže da će to napraviti nakon završetka Kupa Konfederacija, na kojem Ronaldo nastupa u dresu portugalske reprezentacije.

32-godišnji Ronaldo navodno želi otići iz Madrida i Španjolske, nakon što je optužen za utaju poreza. Portugalac je u studenom prošle godine potpisao novi petgodišnji ugovor, ali ga se sve više povezuje s povratkom u redove Manchester Uniteda.

“Sve što vam mogu reći je da je Ronaldo nogometaš Real Madrida”, rekao je Perez. “Nešto se očito dogodilo, nešto ga je pogodilo, njegov kredibilitet. Siguran sam da ćemo porazgovarati i riješiti. Kup Konfederacija je važan turnir i ne želim remetiti mir u portugalskoj svlačionici”, rekao je Perez za španjolski radio Onda Cero.

Dodao je da Ronaldo želi biti najboolji, te ako i ode iz Reala to neće biti zbog novca. Za Marcu je Perez rekao da Ronalda mora štititi pod sveku cijenu, i kao igrača i kao osobu. “Ono što ću reći je da svi moraju poštivati porezne obveze. Ne sunjam da će se Ronaldo uspjeti obraniti od ovih optužbi”, rekao je.

Komentiraj