Pedro Pascal nije pod oklopom Mandaloriana, samo posuđuje glas

Na streaming platformi Disney+ može se gledati treća sezona hvaljene serije „The Mandalorian“, ogranka franšize „Ratovi zvijezda“. Ova hvaljena serija bila je ključna u karijeri Pedra Pascala, on glumi ratnika koji se nalazi ispod željenog oklopa i željezne kacige. Međutim, u razgovoru za magazin The Hollywood Reporter Pascal je otkrio kako se nalazio ispod oklopa u prvoj sezoni serije. Kasnije, pod oklopom se nalazio njegov dvojnik da bi u trećoj sezoni Pascal davao glas liku kojegh glumi dok se pod oklopom nalazio, ponovo, njegov dvojnik. Pascal je priznao da je nošenje oklopa bilo za njega opterećujuće te je dodao „Iskreno, moje tijelo nije bilo spremno četiri mjeseca nositi oklop“.

„Ipak, bio sam pod oklopom značajan dio vremena“, nastavio je Pascal dodajući kako su otkrili cool stvar a to je da ne mora biti pod oklopom cijelo vrijeme te je time dobio priliku da bude negdje drugdje i snima neke druge projekte. A jedan od tih projekata bila je i HBO serija „The Last Of Us“ čije se snimanje druge sezone upravo priprema.

Sav taj uspjeh za Pascala je došao nakon što je gotovo odustao od glume jer je bio odbijan na audicijama. Bilo je to u devedesetima kada je radio kao konobar, nastojao dobiti uloge u tv serijama i tv reklamama, što mu je rijetko uspijevalo. Nastavio je odlaziti na audicije samo zato jer, kako je rekao, nije znao ništa drugo raditi.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner