Pavičić Vukičević, Tomašević, Klisović i Filipović obavili građansku dužnost

U Tijeku su lokalni izbori u Hrvatskoj, a s posebnim se  zanimanjem čeka se ishod izbora u četiri velika grada Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.  Razlog posebnog interesa je u činjenici da će sva četiri ključna grada dobiti nove gradonačelnike, jer je dugogodišnji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nedavno umro, a Andro Krstulović Opara, Veljko Obersnel i Ivica Vrkić se nisu ponovno kandidirali.

Tijekom prijepodneva glasovali su i neki od kandidata. Tako je ,među prvima svoje biračko pravo iskoristila, Bandićeva zamjenica Jelena Pavičić Vukičević,  Tomislav Tomašević, Davor Filipović i drugi.

 

16.05.2021., Zagreb – Kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonacelnicu Zagreba Jelena Pavicic Vukicevic glasovala je na lokalnim izborima u prostorijama OS Antuna Gustava Matosa u Aleji Antuna Augustincica 12. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
16.05.2021., Zagreb – Kandidat za gradonacelnika Tomislav Tomasevic glasovao je jutros na na lokalnim izborima u Zagrebu. Iva Mertic Tomasevic i Tomislav Tomasevic dolaze na glasovanje.
Photo: Admir Buljubasic/FAH/POOL
16.05.2021., Zagreb – Kandidat SDP-a za gradonacelnika Zagreba Josko Klisovic glasovao je na lokalnim izborima u prostorijama OS Pantovcak u Hercegovackoj ulici 108. Photo: Josip Regovic/PIXSELL/POOL

 

 

Komentiraj