Pavičić Vukičević objavila imena suradnika, jedan od njih veliko je iznenađenje

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević na društvenim mrežama objavila je imena svojih zamjenika.

Pavičić Vukičević stavila je video u kojem je otkrila imena ljudi koji će joj biti suradnici, ako na izborima pobijedi u utrci za Zagreb.

Šrvi najbliži suradnik bit će Ivica Lovrić, a drugi arhitekt Otto Barić.

“Ime prvoga od njih neće vas iznenaditi jer se radi o Ivici Lovriću, pročelnik Ureda za obrazovanje, no naša suradnja seže još prije u prošlost kad je bio iznimno uspješan ravnatelj, ali i predsjednik Udruge srednješkolskih ravnatelja u Republici Hrvatskoj.

Odgovoran je što je Grad Zagreb krenuo odmah u obnovu svih objekata odgoja i obrazovanja koji su stradali u prošlogodišnjem velikom potresu u Zagrebu”, rekla je Pavičić Vukičević.

Drugo ime građane će možda iznenaditi, kazala je.

“Možda će vas iznenaditi drugo ime. Kad kažemo da nam je obnova grada Zagreba prioritet, da nam je prioritet urbana transformacija grada u jednu modernu, energičnu i vitalnu metropolu te da nam je Dinamo u srcu, mnogi naslućuju da se radi po poznatom zagrebačkom arhitektu sa svjetskim referencama.

Otta Barića pozvala sam u tim kao graditelja i vizionara, strogog kritičara onoga što u urbanom prostoru grada Zagreba ne valja, ali i zagovaratelja stvaranja novih vrijednosti u urbanom tkivu našega grada. Hvala Ivici i Ottu što su prihvatili moj poziv”, rekla je Pavičić Vukičević za Dnevnik.hr.

 

Komentiraj