PAULETIĆ: “Domovinski pokret je u ‘win-win’ situaciji, pobjeđujemo u sve tri varijante”

Robert Pauletić iz Domovinskog pokreta sinoć je u ‘Otvorenom‘ HRT-a ponovio jučerašnje Škorine riječi poručivši da ‘čim otvoriš novine, jasno je tko je najveći neprijatelj ovakvom globalističkom HDZ-u i globalističkom SDP-u – to je Domovinski pokret koji je suverenistička stranka.’

Komentirajući optužbe da je Zoran Milanović postao predsjednik zahvaljujući Škori, Pauletić je rekao da je isključivo Plenković odgovoran za to, njegovo vođenje HDZ-a, odveo ga je u liberalno lijevo, ostavio centar i desnicu na vjetrometini.

“Sad smo mi zauzeli taj prostor i na ovim parlamentarnim izborima ćemo dokazati koliko smo sada snažni. Što se tiče priče da mi Bernardiću omogućujemo da dođe na vlast, to je isto apsolutni nonsens. Međutim određena skupina birača čak može i povjerovati u takvu bajku. Zamolila me tako nedavno jedna bakica na splitskom pazaru da ne koaliramo s komunistima pa bih ovom prilikom poručio da nećemo koalirati s SDP-om. Što se tiče HDZ-a, ako gospodin Plenković ode za ministra vanjskih poslova onda možemo razgovarati o svim ostalim temama”, izjavio je.

Potom je kazao da je Domovinski pokret u ‘win-win’ situaciji. “Pobjeđujemo u sve tri varijante. Prva varijanta je da formiramo vladu, naravno bez Plenkovića kao premijera i da sudjelujemo u vlasti. Druga opcija je ponavljanje izbora na kojima mislim da ćemo dobiti 10 mandata više jer na idućim izborima izlaze oni koji inače ne izlaze. Treća varijanta je da HDZ koalira s SDP-om u velikoj koaliciji koja uopće nije nemoguća, čak je po meni i realna, tada će birači vidjeti da su to zapravo dvije iste stranke pa to neće dugo izdržati, a onda treća snaga, odnosno prva snaga na sljedećim izborima, Domovinski pokret, mete sve ostalo”, zaključio je Pauletić.

Komentiraj