Za ispraćanje stare godine sa stilom, Advent u Klovićevim dvorima nudi odličan program i slavi uspješnih 28 dana “adventiranja“ i stvaranja prekrasnih blagdanskih uspomena na krovu grada.

Rock grupa ‘Vatra’ i funky rasplesani zvukovi ‘Dino Dvornik Tribute Banda’ sve posjetitelje uvest će u party vikend uoči najluđe noći u godini. Nakon mjesec dana zabave, koncerata i slavljeničke adventske atmosfere, Advent u Klovićevim dvorima izabran je među tri najljepše destinacije zagrebačkog Adventa prema mišljenju posjetitelja, a ovog će se vikenda oprostiti od 2017. godine na najbolji mogući način.

U petak party počinje uz grupu koja puni brojne koncertne dvorane diljem Hrvatske. Energična ‘Vatra’ koncertom koji počinje u 20 sati pod zvjezdanim nebom zagrijat će atmosferu i svim gostima prirediti odličan provod uz jednako dobro “iće i piće“ koje se nudi na kućicama najpoznatijih ugostitelja. Germknedle koje su osvojile i najbolje ocjene struke, čokoladna fontana koja do sad nije bila viđena na zagrebačkom adventu i specijaliteti za koje se čekalo u redovima i ovaj će posljednji vikend Adventa u Klovićevim dočekati sve goste.

Pripremanje za najluđu noć u godini nastavit će se i u subotu i to već od prijepodnevnih sati. Uz poznati program DJ Grinč@Grič, koji iz vikenda u vikend privlači sve veći broj gostiju na ovaj gornjogradski advent, svi će proslaviti posljednju subotu u godini. Kao šlag na tortu jednog od najposjećenijih advenata u metropoli nastupit će ‘Dino Dvornik Tribute Band’, glazbeni sastav koji je i prošle godine na platou Gradec napravio neponovljivu zabavu.

Fotografiranje, plesanje, obilaženje izložbi i isprobavanje ukusnih jela najbolji su način za ispratiti 2017. godinu. Advent u Klovićevim dvorima, mjesto gdje su ovog prosinca zasjale najljepše lampice i gdje su se stvarale najbolje adventske fotografije zatvorit će svoja vrata posljednjeg dana u godini, 31. prosinca.

Komentiraj