Paris Hilton se jako uzrujala kada ju je Pink ismijala spotom „Stupid Girls“

U svojoj novoj autobiografiji nazvanoj „Paris: The Memoir“,  Paris Hilton je ustvrdila da je bila prisiljena snimiti zloglasnu snimku seksa koja je objelodanjena početkom 2000-ih i prisjetila se koliko se uzrujala i bila posramljena, te ismijana zbog toga.

Govoreći o tome koliko je ta snimka imala utjecaja na njezinu reputaciju, Paris Hilton rekla je da je bila posebno uzrujana i povrijeđena kada joj se Pink nekoliko godina kasnije narugala u video spotu za pjesmu ‘Stupid Girls’.

“Kada su svi brujali o snimci seksa jedne tinejdžerice iz reality serije ‘The Simple Life’ koja će uskoro potom postati hit, ta ista djevojka koja nije željela da se ta snimka pojavi u javnosti postala je odjednom glupa djevojka“, napisala je u svojim memoarima.

Potom je pojasnila da nema nikakve svađu između nje i Pink, koju je opisala kao velikodušnu i progresivnu te kao sjajnu mamu. Međutim, napisala je i kako je bila tužna što je Pink pjevala o izopćenicama i djevojkama s ambicijom, ne želeći pritom tu ambiciju vidjeti u njoj.

U memoarima je također otkrila da je gledala epizodu South Parka iz 2004. pod naslovom ‘Stupid Spoiled W**re Video Playset’, koja parodira nju i snimku seksa, iako je prije toga tvrdila da nije gledala tu epizodu South Parka.

“Ja sam naslovni lik, ali taj narativ primjenjuju i na Britney Spears, Christinu Aguileru, Taru Reid i sve djevojke koje su bile obožavane, što me uznemirilo više od bilo čega ružnog što su mogli reći o meni. Također me uznemirilo što epizoda slikovito prikazuje ubojstvo mog psa Tinkerbell. Muka mi je bila od pomisli na to. Svašta su govorili o meni ali stvarno mi nije jasno kome je takvo što moglo pasti na pamet.“, napisala je Paris Hilton u svojim memoarima.

 

 

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]