Paparazzo dva sata autom lovio princa Harryja i njegovu ženu Meghan po New Yorku

Autor:

epa10611659 Britain's Prince Harry (R), Duke of Sussex, arrives for the Coronation of Britain's King Charles III and Queen Camilla at Westminster Abbey in London, Britain, 06 May 2023. Coronations of British Kings and Queens have taken place at Westminster Abbey for the last 900 years. The service will be attended by around 100 heads of state from around the world.  EPA/Andy Rain  EPA-EFE/Andy Rain

EPA/Andy Rain EPA-EFE/Andy Rain

Princ Harry, Meghan i njezina majka, kako prenosi BBC  od strane prinčevog glasnogovornika, bile su uključene u “katastrofalnu potjeru autom”. Nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa prisustvovali dodjeli nagrada u New Yorku u utorak, paparazzo je, po navodima glasnogovornika, započeo potjeru autom koja je trajala 2 sata.

Potjera koja je uslijedila više puta je dovela članove kraljevske obitelji, kao i druge vozače i pješake u životnu opasnost. Detalje incidenta nisu poznati, nokraljevski glasnogovornik tvrdi kako interes za javnu osobu “nikada ne bi smio dolaziti po cijenu nečije sigurnosti. Širenje ovih slika, s obzirom na načine na koje su dobivene, potiče vrlo nametljivu praksu koja je opasna za sve uključene”, kazao je glasnogovornik u svom obraćanju javnosti.

Trenutno ne postoje informacije o ozljeđenima i uhićenima, te policijske snage grada New Yorka nisu dale nikakve dodatne detalje.

Dodjele nagrada Ms Foundation Women of Vision Awards bile su prva pojava para u javnosti od koronacije kralja Charlesa. Fotografije para ujedno i prikazuju njihov odlazak s događaja. Za sada se i šire informacije po kojima je auto kraljevske obitelji bio lovljen od pola tuceta automobila. Lov je uključivao nesmotrenu vožnju, prolazak kroz crveno, vožnju pločnikom… Prisutnost policajaca nije pomogla u sprječavanju potjere, kažu tako izvori BBC-ja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.