PANENIĆ O ‘AFERI PAKETIĆI’ “Nešto se mora dogoditi”

HINA/ Damir SENČAR

Današnja saborska sjednica započela je prisegom zastupnika Ante Pranića, a nastavila se tradicionalnim zahtjevima za stankama. Tomislav Panenić zatražio je stanku “zbog afere paketa koju smo pratili tijekom jučerašnjeg dana”. Željko Glasnović također je tražio stanku, kao i zastupnik Branimir Bunjac koji želi govoriti o deložacijama. O nezakonitom zbrinjavanju mulja želi govoriti SDP, a HSS o privatizaciju Poštanske banke. Branko Bačić stanku je zatražio zbog aktualne političke situacije.

Mostov Tomislav Panenić je govorio o privatizaciji HEP-a. “Afera koja sada počinje ona će trajati i opet će biti ključna tema niz mjeseci dok vladajući ili ne odustanu od toga ili dok se ne suočimo s tim da ćemo imati privatizaciju. Čim kolega Horvat spominje zakon o privatizaciju HEP-a znači da ideja postoji”, rekao je Panenić, kako prenosi Dnevnik.hr.

Prokomentirao je i poklone siromašnoj djeci, koji su jučer završili u – privatnom vrtiću. “A ono što me još više pogodilo je dodjela paketa u jednom vrtiću. Na kraju jedna televizija to slučajno otkrije. Nemamo ni izjavu ministrice što ti paketi tamo rade, kome su dodijeljeni. O tome se netko treba očitovati ili nastradati, ali nešto se mora dogoditi”, poručio je Panenić.

Komentiraj