Bivši ministar gospodarstva Tomislav Panenić u ponedjeljak je u Rijeci, uoči početka ročišta na Općinskom kaznenom sudu za N1 televiziju rekao kako ima materijalne dokaze da nije bio na sastanku sa Zoranom Milanovićem u siječnju prošle godine.

Podsjetimo, Ines Strenja Linić pokrenula je tužbu protiv novog lista zbog teksta u kojem su naveli da je ona prilikom pokušaja formiranja Vlade prije godinu dana prisustvovala tajnom sastanku s Milanovićem.

Milanović je, pak, na današnjem ročištu izjavio kako se ne sjeća jesu li Strenja Linić i Panenić bili na sastanku. “Toga 8. prosinca ne znam da se dogodio sastanak i što ću sigurno na sudu reći. Imam materijalne dokaze da nisam bio prisutan, i kolege iz Mosta. Mogu odgovorno tvrditi da Ines Strenja Linić ni ja nismo bili na sastanku”, poručio je Panenić.

“Treba sumnjati koje su namjere toga koji je objavio tu vijest o tajnom sastanku, osim da se nanese šteta Mostu”, dodao je navodeći kako ne može reći da se sastanak uopće dogodio jer na njemu nije bio sastanak. “Ako ne znam da je bio sastanak, kako mogu znati tko je bio na tom sastanku?”, upitao je. Na pitanje treba li sankcionirati članove Mosta koji su bili na sastanku, Panenić kaže kako je to bilo prije godinu dana. “Što se tiče Mosta, to je passe”, poručuje.

“Ja nisam član Mosta niti ću biti, neću se kandidirati, idem i dalje kao nezavisni”, zaključio je.

Komentiraj