Pametno planirana putna ljekarna jamči siguran odmor cijele obitelji

Zona Vital

Tokom ljetnih mjeseci za sobom ostavljamo poslovne i druge obaveze. Dok smo u mislima daleko od svakodnevice, ne smijemo zaboraviti kako uvijek treba zaštititi svoje bližnje i sebe.

Pakirajući se za ljetni odmor, bio on na obali mora, u kontinentalnom djelu ili na višim nadmorskim visinama, nikako ne zaboravite na sitne povrede i moguće probleme koji prijete. U prtljazi uvijek treba ostaviti još malo mjesta za putnu ljekarnu.

Tvrtka Oktal Pharma i njena poznata farmaceutska i kozmetička linija Zona Vital podsjećaju vas kako pripremiti putnu ljekarnu za bazbrižno uživanje u ljetnim radostima.

Već pri kretanju na put netko će od vaših suputnika imati problema s vožnjom, točnije mučninom tijekom putovanja. Ljeto pobuđuje sportske aktivnosti pa je u putnu torbu staviti barem nekoliko flastera, gaza, zavoja, lijekova protiv bolova, koji su dobri i u slučaju povišene tjelesne temperature. Gurmani uvijek uživaju u okusima novih lokaliteta te često postoji mogućnost žgaravice ili sličnih želučanih problema.

Svakako se ne smije podcijeniti opasnost koju predstavlja UV zračenje, njega umanjuju kozmetički proizvodi za zaštitu od sunca, a znaju se pojaviti i opekline. Tokom ljetnog režima obroka dobro je uzimati i dodatke prehrani. Navečer često znamo biti izloženi ubodima insekata…

Komentiraj