Screenshot/Facebook

Paladino u stručnom timu Radiochirurgije

Jedan od najuglednijih hrvatskih neurokirurga Josip Paladino postao je stalnim članom stručnog tima Radiochirurgije Zagreb, poliklinike iz Svete Nedelje koja se bavi dijagnostikom i liječenjem karcinoma, priopćeno je u utorak iz te poliklinike.

Područje Paladinovog rada, navode u poliklinici, bit će radiokirurgija mozga i kralježnice.

Paladino je donedavno radio u KBC-u Zagreb, koji je odlučio da mu više neće produljiti ugovor o radu nakon što mu je istekao šestomjesečni ugovor o radu na četiri sata dnevno.

Uslijedile su brojne poruke podrške i poslovne ponude, među ostalim i ona Specijalne bolnice Sveta Katarina, čiju je ponudu prihvatio i postao dio tima te bolnice.

Sada je dobio i novi angažman, u poliklinici za liječenje karcinoma u Svetoj Nedelji.

Josip Paladino, ističu iz Radiochirurgije, jedan je od najuglednijih hrvatskih neurokirurga i profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti, Hrvatskog neurokirurškog društva , Hrvatskog neurološkog društva, Antropološkog društva, Svjetske udruge neurokirurga, Europskog udruženja neurokirurga, Royal Society of Medicine te Američkog kongresa neuroloških kirurga.

Komentiraj