Screenshot/Facebook

Paladino će raditi u privatnoj bolnici

Nakon što na KBC-u Rebro nisu produžili ugovor uglednom neurokirurgu Josipu Paladinu, on je od danas dio tima Specijalne bolnice Sv. Katarina, objavila je ova privatna bolnica na svom Facebook profilu.

Dragi naši pacijenti, ugledni hrvatski neurokirurg s međunarodnom reputacijom i velikim i neprocjenjivim iskustvom prof.dr. sc. Josip Paladino, dio je tima Specijalne bolnice Sv. Katarina.

Prof.dr. Paladino je profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i jedan od vodećih neurokirurga u ovom dijelu Europe, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri je imao preko 15 tisuća operacija od čega je 16% vezano uz inozemne pacijente.

Član je Hrvatske akademije medicinskih znanosti, Hrvatskog neurokirurškog društva, Hrvatskog neurološkog društva, Antropološkog društva, Svjetske udruge neurokirurga (WFNS), Europskog udruženja neurokirurga (EANS), Royal Society of Medicine te Američkog kongresa neuroloških kirurga”, napisali su.

Dragi naši pacijenti, ugledni hrvatski neurokirurg s međunarodnom reputacijom i velikim i neprocjenjivim iskustvom…

Posted by Specijalna Bolnica Sv. Katarina on Wednesday, March 28, 2018

U srijedu su se, podsjetimo, priopćenjem oglasili i s Rebra. Naveli su kako su odlučili ne produživati ugovor Paladinu ‘temeljem planova za funkcioniranje Klinike za neurokirurgiju’.

 

Komentiraj