Ožujsko pivo, generalni pokrovitelj ovogodišnjeg INmusic festivala u partnerstvu sa ZET-om, već tradicionalno svim posjetiteljima festivala pruža besplatni javni prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima tijekom trajanja festivala koji se održava od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Prilikom ulaska u vozila ZET-a dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati u INmusic festivalu. Kako bi se svi posjetitelji mogli potpuno prepustiti uživanju u izvedbama najomiljenijih bendova, Zagrebačka pivovara i ove godine odlučila je pobrinuti se za njihov siguran provod u sklopu kampanje ‘Razmisli – kad piješ, ne vozi’.

Kampanjom ‘Razmisli – kad piješ, ne vozi’ Zagrebačka pivovara želi podići svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju.

Zagrebačka pivovara ovom kampanjom od 2008. godine aktivno zagovara odgovornu konzumaciju alkohola i sigurnog ponašanja u prometu, što je i dokazala ovim potezom.

Komentiraj