EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

OZLJEDA TEŽA NEGO SE MISLILO? Ronaldova sestra usporedila ga s Isusom Kristom

Čini se kako će start Dimitrija Payeta na Cristianu Ronaldu u finalu Europskog prvenstva u Francuskoj imati teže posljedice nego što se očekivalo. Iako je ovih dana objavljeno kako će Ronaldo s travnjaka izbivati ‘samo’ mjesec dana, sada su se pojavile i pesimističnije prognoze, prema kojima bi se zvijezda Real Madrida na teren mogla vratiti za dva do pet mjeseci.

Liječnici su za španjolske medije govorili o pokidanom ligamentu koljena, ali više pojedinosti znati će se nakon obavljene magnetske rezonance.

U međuvremenu, sestra Cristiana Ronalda na svom je Instagramu usporedila ozljedu svog brata s razapinjanjem Isusa Krista na križ. “Ove suze koje plačem za svog ranjenog brata su kao bodeži u srcu. Svi smo plakali s njim zbog strašne boli. Ali, Bog je velik, i baš kao što je naš spasitelj isus Krist patio na križu, tako je i Cristiano plakao jer nije mogao pomoći svojim suigračima i narodu”, napisala je Katia Aveiro, prenosi Independent.

“Bog je pravedan i zasluženo su podigli trofej i ispunili naše snove”, zaključila je Katia u možda najbizarnijem osvrtu na nedjeljna događanja u Francuskoj.

Ronaldo je iz igre izašao u 25. minuti, nakon što je dva puta pokušavao stisnuti zube i izdržati. Ipak, na kraju je u suzama napustio teren i zauzeo svoje mjesto na klupi Portugala, gdje je do posljednje sekunde bodrio svoje suigrače.

Komentiraj