OXFORD LONG WINGTIP Personalizirane cipele za hrvatske tenisače

facebook.com

Nakon što su uoči polufinala zabljesnuli u elegantnim odijelima i crnim salonskim cipelama, jedan od najstarijih zagrebačkih salona cipela, Strugar, za finale Davis Cupa izradio je svim tenisačima i članovima stručnog stožera specijalne ručno rađene Strugar cipele amaretto boje.

Svaka cipela personalizirana je inicijalima pojedinog člana Davis Cup reprezentacije. U kompletu sa cipelama su i personalizirani remeni s također ugraviranim inicijalima. Strugar je poznat po tradicionalnoj izradi i najfinijim materijalima koje koristi od samih početaka, točnije već punih 49 godina. Tako su nastale i ove personalizirane cipele specijalno rađene za veliko finale. Riječ je o modelu cipela punog naziva Oxford Long Wingtip koji je napravljen od francuskog telećeg boksa, amaretto odnosno konjak boje.

Cipele su rađene po mjeri za svakog tenisača. Strugar već skoro dvije godine brine o obući naših teniskih reprezentativaca. Uoči polufinala dečki su zabljesnuli u elegantnim odijelima i crnim salonskim cipelama Strugar. Model Plain Oxford namijenjen je svečanim prilikama uz crno odijelo ili smoking. Izrađene su od talijanskog telećeg boksa te imaju iznimno jaki sjaj, a na đonu imaju otisnuti suhi žig.

strugar

Komentiraj