OXETTE Orijentalni nakit za modernu i neovisnu ženu

Oxette

Popularni grčki brend Oxette, koji je svoj proboj doživio i na hrvatskom tržištu, ponovno osvaja novom orijentalnom kolekcijom nakita.

Kreativno carstvo Oxette je poznato po svom jedinstvenom i originalnom pristupu izradi nakita. Brend proizvodi svoje modne dragulje vješto kombinirajući eleganciju, glamur i sofisticiranost.

Zvijezde ove zimske modne priče su raskošni Oxette komadi s orijentalnim detaljima, koji neodoljivo podsjećaju na brokat, glamurozan materijal koji je ove godine doživio pravi renesansni procvat. Kolekcija sadrži viseće ogrlice zanimljivog dizajna, raskošne narukvice, naušnice s ručno rađenim detaljima, efektno prstenje i elegantne satove.

Oxette kolekcija predstavlja ravnotežu između orijentalnog i modernog dizajna, kvalitetnih postojanih materijala i nježnih kristala. Ovi statement komadi su kao stvoreni za moderne i neovisne žene, koje će Oxette detalji s lakoćom pretvoriti u prave orijentalne princeze.

Oxette možete pronaći u Gradu Zagrebu – Arena Centar i Avenue Mall, Gradu Zadru – Ulica Plemića Borelli 7 te u Gradu Splitu unutar shopping centra Mall of Split.

Komentiraj