facebook.com

Oscar revija u CineStar kinima diljem Hrvatske

Za manje od mjesec dana, 24. veljače, ćemo saznati dobitnike zlatnih kipića na 91. dodjeli filmskih nagrada Oscar. Američka filmska akademija je u utorak objavila nominacije za ovogodišnju dodjelu gdje prednjači film ‘Miljenica’ s najviše nominacija, njih deset.

Kao i svake godine, već 15. put zaredom u CineStaru se održava Oscar revija, gdje su partneri A1 i CineStar TV channels. Ovogodišnja revija u CineStar kinima diljem Hrvatske prikazat će najuspješnije nominirane filmove, a održava se od 31. siječnja do 10. veljače. Filmovi s najviše nominacija koji će se prikazivati su: ‘Miljenica’ s deset nominacija, ‘Čovjek iz sjene’ i ‘Zvijezda je rođena’ s osam nominacija, ‘Bohemian rhapsody’ s pet nominacija, ali i mnogi drugi.

Svečano otvorenje 15. Oscar revije održat će se u utorak, 29. siječnja, u Kaptol Boutique Cinema uz pretpremijeru filma ‘Čovjek iz sjene’ za što je već počela pretprodaja ulaznica. Posjetitelji će imati priliku osjetiti Oscar čaroliju uz red carpet i piće dobrodošlice, ali i pogledati modni performance Talia model, jedne od najpoznatijih modnih agencija u Hrvatskoj, koja ove godine slavi 20 godina postojanja. Posebno za tu prigodu, hrvatski dizajneri pripremit će svečane haljine za 24 modela agencije.

Komentiraj