“OVO JE MINISTROVA CESTA”: Policija uhitila muškarce koji su napali novinarku Slobodne

Policija je jutros objavila kako su uhićena četiri muškarca koji su jučer u Ivanbegovini kod Imotskog napali novinarku Slobodne Dalmacije.

Novinarka Andreja Topić krenula je, kako je jutros objavila, snimiti kuću ministra zdravstva Milana Kujundžića. “‘Ne’š ode snimat! Ko ti je da dozvolu, odakle ti nalog, ova je cesta od ministra, makni auto odavde! Miči se! Miči se’, urlao je, nasrtao i unosio mi se u lice”, kazao joj je jedan od muškaraca, a nakon što su do njenog automobila došla još trojica, zatvorila se u auto. Nazvala je urednika, koji je pozvao policiju.

“Jučer oko 11 sati u Ivanbegovini četiri muškarca su verbalno napala žensku osobu, a nakon toga okružile osobno vozilo u koje je ušla kako bi se od njih sklonila. Dok se osoba nalazila u vozilu, pokušavajući krenuti vozilom s mjesta događaja, muškarci su joj zapriječili odlazak i tom prilikom oštetili vozilo.

Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izišli na teren, uhitili četiri osobe u dobi od 42, 43, 66 i 68 godina. Nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon čega će danas protiv njih biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode i oštećenja tuđe stvari”, objavila je jutros policija.

Komentiraj