Ove subote sajam obrazovanja u inozemstvu

Ove subote od 11 do 18 sati u zagrebačkom Hotelu Palace održava se sajam obrazovanja u inozemstvu, u organizaciji Educational Travel Worldwide, agencije specijalizirane za obrazovna putovanja.

Riječ je o još jednoj B2B radionici na kojoj će sudjelovati veliki broj hrvatskih turističkih agencija i drugih subjekata, a i za sve zainteresirane, u organizaciji agencije Education Travel Worldwide, posjetitelji će se imati priliku pobliže upoznati s ponudom organizacije škola stranih jezika za djecu i odrasle, školovanja u srednjim školama u inozemstvu te s programima upisa na fakultete u Kanadi, SAD-u, Danskoj, Australiji i Novom Zelandu.

Na sajmu namijenjom učenicima, roditeljima, studentima, poslovnim ljudima i svima onima koji žele studirati i školovati se u inozemstvu ili samo unaprijediti znanje stranih jezika u izvornoj sredini, bit će prisutni i predstavnici nekih od najboljih škola stranih jezika iz Velike Britanije, Irske, Francuske i Italije.

Sajam je stoga odlična prilika za školarce, studente i roditelje da saznaju više o studiju, stipendijama, srednjim školama i tečajevima stranih jezika u inozemstvu.

Komentiraj