facebook.com

Otvorene prijave za festival ‘Dani komunikacija’

Otvorene su prijave za poznato događanje u komunikacijskoj industriji – festival ‘Dani komunikacija’.

“Pedeset predavača iz Hrvatske i svijeta pozvano je na Dane komunikacija 2019. Velika je stvar u tri dana na jednom mjestu imati mogućnost s njima diskutirati, osvrnuti se na sadašnjost i pogledati u budućnost, pritom razgovarati o globalnim promjenama koje se odvijaju na nivou naše industrije: umjetnoj inteligenciji i kreativnosti, personalizaciji tržišne komunikacije i privatnosti na internetu, glasovnim naredbama (voice) i sličnim temama s kojima se svakodnevno susrećemo”, izjavila je Dunja Ivana Ballon, direktorica Dana komunikacija i direktorica programa festivala.

Samo 2018. godine festival je posjetilo 3 000 sudionika čime je zabilježen porast posjećenosti od 85 % u samo dvije godine. Neki od govornika festivala bili su direktor kampanje Donalda Trumpa, Brad Parscale, globalni kreativni direktor Twittera, Jayanta Jenkins, Siri (Susan Bennett), Peter Sunde (suosnivač torrent portala The Pirate Bay), Alex Braun (PR stručnjak i politički konzultant), Natasha Jen (partnerica dizajn studija Pentagram) i brojni drugi.

Značaj festivala potvrđuje i podrška više od sto tvrtki i medija, a snagu natjecanja prijava 244 projekta i dodjela 64 nagrade od strane 40 članova žirija.

Novo izdanje ‘Dana komunikacija’ će se održati u Rovinju, u hotelu Lone, od 28. do 31. ožujka 2019. godine. Rane prijave traju do 8. veljače.

Komentiraj