Getty Images

OTVORENA VEZA Will Smithu prekipjelo: Ne razvodim se!

Nakon svih medijskih napisa i nagađanja, holivudski glumac Will Smith poslao je jasnu poruku: “Ne razvodim se!”. Svojim pratiteljima, kojih je 74 milijuna, na Facebooku popularni Smith je obećao da ako će se ikada razvoditi od svoje ‘kraljice’, sam će to objaviti.

Kao i mnogi parovi Hollywooda, glumci Will Smith i Jada Pinkett-Smith često su na naslovnicama tabloida sa senzacionalnim naslovima o rastavama, aferama. Ti su naslovi toliko učestali da Smith više uopće ne koementira napise. Ali, očito mu je sada prekipjelo, te je odlučio odgovoriti na ‘lude tvrdnje’, ponajviše zbog mnogih poruka njegovih prijatelja u kojima izražavaju žaljenje zbog propasti dugovječnog braka.

 

  • Pinkett-Smith je više otvorena za izjave o njihovoj vezi, te je u nedavnom intervjuu otkrila kako ona i Smith imaju ‘otvorenu vezu’.

 

Voditelju Howardu Sternu rekla je kako je Smith slobodan raditi što želi, ako se kasnije može čiste savjesti pogledati u ogledalo. “Nisam tip žene koji vjeruje da njenog muškarca ne privlače druge žene. Jednostavno nisam takva, realistična sam”, rekla je.

“A ako ga i privlače druge žene, ne znači da vas ne voli. I ne znači da će nešto poduzeti. Ako vaš muškarac ne smije gledati ljepotu neke druge žene, kako će vidjeti vašu ljepotu?”, upitala je glumica.

Komentiraj