Star Produkcija

Otvorena dodatna tribina za koncert Gregoriana u zagrebačkoj Areni

“Presretni smo i jako uzbuđeni što ponovno dolazimo u Zagreb. Posljednji nastup imali smo 2013. godine u Domu sportova. Znamo da u Hrvatskoj imamo puno obožavatelja, a nadamo se da ćemo upoznati i neke nove”, najavili su nastup u zagrebačkoj Areni 09. veljače pjevači njemačko – engleske pop grupe Gregorian.

Njihov začetnik Frank Peterson talentirani je glazbenik i umjetnik, koji je nekada producirao hitove benda Enigma, a danas je poznat po svojoj svjetskoj senzaciji koja uspješno kombinira gregorijanske korale s pop-rock glazbom. Gregoriani u Grad Zagreb dolaze u sklopu turneje ‘Masters of Chant – Final Chapter Tour’.

Da ih hrvatska publika voli dokazuje i rasprodana zagrebačka Arena, a zbog velikog interesa publike u prodaju je pušteno dodatnih 1 000 ulaznica.

“Naša publika je naviknula na raskošan show i ono što vam mogu obećati je da će u Areni biti puno lasera, pirotehnike i mistike uz pratnju vrhunskih devetoro pjevača i benda. Bit će to vrhunska zabava za sve generacije” ističu članovi Gregoriana koji su koja je do sad objavili 11 albuma.

Da su zaista jedinstveni govori i činjenica da u izvođenju moderne glazbe u interpretaciji gregorijanskog korala nemaju konkurenciju, jer su jedini takav bend na svijetu. U njihovim nastupima uživaju milijuni obožavatelja, gostovali su u velikim dvoranama u Europi, Aziji i Bliskom Istoku, prodali su desetak milijuna albuma, osvojili 32 zlatne i platinaste ploče u 18 država, a jedni su od rijetkih koji su na prvom nastupu u Kini rasprodali pet koncerata zaredom.

‘Fratri koji pjevaju’ u Grad Zagreb dolaze s nekoliko šlepera opreme, a u cijeloj ekipi ima ih trideset.

Nastup u Areni Zagreb bit će njihov jedini nastup u Republici Hrvatskoj, stoga požurite po ulaznice za ovaj show koje možete nabaviti u sustavu Eventima.

Komentiraj