OTROVNA POLITIKA Svršite, napokon!

‘A kako program vašeg kompjutora, JE L’ IMATE NEKI VIRUS – kad smo već kod programa?’ uljudno se Plenković obratio Boži Petrovu koji je pisao poruke po Facebooku

‘Recite, a pošto jaja u Metkoviću?” tako je Ivana Maletić, članica pregovaračkog tima HDZ-ta, angažirano započela raspravu o načelnim pitanjima o kojima već tri tjedna HDZ-tovci opušteno raspredaju s mostovljanima iza zatvorenih i dobro čuvanih vrata.

“Ne bih znala, ja sam vam iz Rijeke, al’ čula sam da ni tamo nisu jeftina, varaju gdje stignu. Al’ mogu vam dati odličan recept za ajvar, ako stignete nešto skuhati tamo u Bruxellesu”, snašla se njena sugovornica s druge strane stola Ines Strenja Linić. “Baš me oduvijek zanimalo kako Gordan Jandroković održava svoju frizuru? Zgodan mu je onaj razdjeljak na sredini, i ja sam tako nešto želio isprobati, ali u Metkoviću se ne možeš osloniti na te muške frizere, samo briju na ćelavo”, ubacio je Grmoja.

“Ima li šanse da Orepić otvori fitness klub u Zagrebu? Razmišljao sam da počnem bildati, vidim da se na te njegove bicepse pale žene, a one su ipak veliki dio biračkog tijela, zar ne?” zainteresirao se Davor Stier uz šeretski osmijeh.

“Recite, gospodine Kovačiću, radite li vi u fušu zubne implantate kod vas u Omišu? Dok niste u kancelariji? Mislio sam, budući da smo skoro koalicijski partneri, možda biste mi mogli dati neki popust”, pokušao je Davor Božinović postići neki praktični dogovor s gradonačelnikom Omiša….

Kupite digitalno izdanje Nacionala i pročitajte više, a platite manje

Komentiraj

Source:Zrinka Vrabec Mojzeš