OTROVNA POLITIKA Djed Mraz u zemlji droge, smeća i lososa

Sanaderov duh je opet izišao iz boce i hara hodnicima Banskih dvora. Iako se ČINIO OTPORNIM na neke znakove sanaderizacije, premijer Plenki ipak nije mogao izdržati! Kad je beg bio cicija, razmišljao je Andrej pažljivo lakirajući svoju postojanu kokoticu i vežući kravatu. Kome ću, ako ne sebi, dati četiri milijuna kuna više, ipak je to ured jednog europskog premijera!?

Dok nam kreditni rejting iz nekih čudnih razloga raste, a najveći cooler među ministrima Zdravko Marić diskretno likuje nad izglasanim proračunom, grad Zagreb osvaja prva mjesta na svim razinama! Nema da nema! Osim što ga je posjetio pravi finski Djed Mraz, Zagreb opet ima najbolji advent i najzašaranije fasade u Europi! Ali to nije sve!

Prema analizi, da prostite, kolektivnog dreka, ispada da smo vodeći u konzumiranju raznih droga i opijata, reklo bi se obećana zemlja za narkomane i ovisnike razne. Sjebasmo glavne europske gradove – od Londona do Nikozije, od Osla do Lisabona, obaramo rekorde u krkanju amfetamina, kokaina, metamfetamina i ekstazija! Ima li naš gradonačelnik Mile Fontana ikakvih osobnih zasluga i za taj impresivni rezultat, teško je reći, ali ovi podaci će sasvim sigurno potaknuti turističku navalu na glavni grad svih Hrvata,…

Kupite digitalno izdanje Nacionala i pročitajte više, a platite manje

Komentiraj

Source:Zrinka Vrabec Mojzeš