OTAC NOVAKA ĐOKOVIĆA: “Dimitrov je nanio veliku štetu Hrvatskoj i našoj obitelji”

Otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković, sinoć je za RTL Danas izjavio kako je bugarski tenisač Grigor Dimitrov nanio veliku štetu i Hrvatskoj, i Srbiji i obitelji Đoković.

Podsjetimo, Dimitrov je samo nekoliko minuta prije početka finala Adria Toura u Zadru na društvenim mrežama objavio da je pozitivan na koronavirus. Ubrzo nakon toga je i Borna Ćorić objavio da je pozitivan na koronu, a isto je u utorak napravio i najbolji svjetski tenisač Đoković. Koronavirus ima i srpski tenisač Viktor Troicki.

“Novak je fizički dobro, ali psihički nikome nije dobro, pa ni njemu. Naravno da se ne osjeća dobro, ali takva je situacija. Iz ovoga moramo izaći jači i shvatiti da će proći”, rekao je Srđan Đoković.

Dodao je da je Dimitrov u Zadar došao vjerojatno bolestan. “Tko zna odakle, to se tako dogodilo. Nije se testirao na vrijeme i mislim da to nije u redu. Nanio je veliku štetu vama u Hrvatskoj i nama kao obitelji, a i Srbiji. Mi ćemo sve napraviti da u budućnosti u normalnom vremenu ponovimo cijeli turnir i sa zadovoljstvom ćemo se tada vratiti”, rekao je.

Komentiraj